Globaalia laatua

maus 2.jpgVuosien myötä hioutuneet toimintaprosessimme ja laatujärjestelmämme perustuvat EN ISO9001:2008 ja EN ISO 3834-2:2005 -standardeihin. Laadunvalvontamme kattaa koko tuotannon saapuvien raaka-aineiden tarkastuksesta tuotteiden lopputestaukseen.
 
Tinkimätön laadun ja laatujärjestelmien kehittäminen perustuu tiiviiseen yhteistyöhön useiden eri tarkastus- ja laadunvalvontaviranomaisten kanssa. Keskeisimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Dekra, Kiwa Inspecta, TÜV, Bureau Veritas, Lloyd's sekä useat muut kansalliset tarkastuslaitokset ja viranomaiset Euroopassa ja muualla maailmassa.

EU-alueella toimimme painelaitedirektiivin (PED 2016/68/EY) määräysten mukaisesti käyttäen harmonisoituja EN standardeja:

  • EN 13445
  • EN 12953 
  • EN 12952

Käytämme lisäksi paikallisia ja teollisuusalakohtaisia standardeja, kuten AD 2000 Merkblatt-HP0. Laadusta kertovat myös lukuisat kansainväliset sertifikaatit ja valmistuskoodit: 

  • ASME (The American Society of Mechanical Engineering) Code U-Stamp säiliöille.
  • ASME BPVC, Section I ja Section VIII Div.1 
  • National Bord NB ja R (R-Stamp ASME-korjaustöille.)

Putkilämmönsiirtimien suunnittelu- ja valmistusmenetelmämme noudattavat TEMA- (Tubular Exchanger Manufacturers Association) sekä HEI-standardeja (Heat Exchanger Institute), ja teemme kaikkia niiden mukaisia lämmönsiirrintyyppejä. Tarvittaessa sovellamme toiminnassamme myös asiakaskohtaisia ohjeistuksia.

Our tubular heat exchanger design and manufacturing methods comply with the Tubular Exchanger Manufacturers Association’s (TEMA) and Heat Exchanger Institute (HEI) standards. We produce all tubular exchanger types that are based on these standards. We also observe customer-specific instructions in our operations as required. 

ISO 9001 and EN3834-2
ISO 14001:2015
PYR 40487-19985
ASME U
The National Board R
The National Board NB
Sellihca
Manufacture License (China)

inspecta_iso9001_web 2017.jpg achillesjqs_qualified.jpg

WE MIND YOUR BUSINESS.

Ollaan yhteydessä

Lähetä viesti