Kunnossapito­­projektit vaativat kokemuksen tuomaa osaamista

SSG Sahala - PalveluJatkuvan kunnossapidon ohella tuotantokoneiston ylläpito edellyttää aika ajoin laajempia huolto- ja korjaustoimenpiteitä. SSG Sahala onkin erikoistunut myös teollisuuslaitosten vaativiin kunnossapitoprojekteihin kuten vuosi- ja seisokkihuoltoihin, lämmönsiirrinten, kattilalaitosten ja teollisuuspeltien huoltoihin sekä suuriin laitteistokorjaushankkeisiin.

Kunnossapitoprojektien lisäksi teemme myös prosessilaite- ja koneasennuksia uusiin ja uudistettaviin kohteisiin.

Asennuspalvelumme kattaa tyypillisesti

 • projektin johdon
 • suunnittelun
 • asennusvalvonnan
 • laitteistoasennukset
 • raportoinnin

Moderni kalustomme, konepajakapasiteettimme sekä ennen muuta prosessiasiantuntemuksemme ja kokenut henkilöstömme takaavat, että projektit suunnitellaan ammattitaidolla ja toteutetaan täsmällisesti ja turvallisesti. Käytössämme ovat  SFS-EN ISO 9001:2015 ja SFS-EN ISO 3834-2 -laatujärjestelmät sekä PED:n mukaiset painelaiteluvat. Teräsrakenteillamme on SFS-EN 1090:n (EXC1, EXC2 ja EXC3) mukainen CE-merkintä. Lisäksi noudatamme asiakaskohtaisia ohjeita ja normeja.


SSG Laukaa ja Kouvola

SSG Laukaan ja Kouvolan toiminta kattaa voimalaitosten ja prosessiteol­lisuuden lämmönsiirto- ja painelaitteiden valmistuksen sekä asennus-, huolto- ja kunnossapito­palvelut.

SSG Sahala - ProjektitSSG Laukaa ja SSG Kouvola ovat erikoistunut voimalaitosten ja prosessiteollisuuden lämmönsiirto- ja painelaitteiden valmistukseen sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Yksiköiden henkilöstömäärä on 80, ja toimipisteemme sijaitsevat Laukaassa ja Kouvolassa. Valmistamiamme ja huoltamiamme laitteistoja on käytössä sadoissa kohteissa eri puolilla maailmaa.

Paineastiavalmistus

Laukaan konepajamme valmistaa ja kunnostaa luvoja, ekonomaisereita sekä painelaitteita. Palvelumme eräs erikoisalue on vanhojen lämmönsiirrinten uudelleen putkitus joko konepajallamme tai asiakkaan tuotantotiloissa. Joustava toimintatapamme ja tarkoituksenmukainen kone- ja työkaluvalikoimamme mahdollistaa niin pienten kuin järeimpienkin lämmönsiirrinten korjaukset ja modernisoinnit. Konepajakapasiteettimme vahvistaa myös muita huolto- ja kunnossapitopalvelujamme. Valmistuspalvelumme kattaa lisäksi asiakaskohtaiset koneistustyöt.

Projektit ja kunnossapito

Projekti- ja kunnossapitopalvelumme käsittää muun muassa voima- ja soodakattiloiden sekä lämmönsiirrinten, luvojen, ekonomaisereiden, teollisuuspeltien sekä prosessiputkistojen asennukset, vuosihuollot ja korjaustyöt.

Myös prosessilaitteistojen kuntokartoitukset sekä painelaitteiden määräaikaistarkastusten tukitoimet ovat osa kunnossapitopalveluamme.


SSG Myllykoski

SSG Myllykoski on erikoistunut kunnossapidon ohella teräsrakenteiden, pienten painelaitteiden ja putkistojen valmistukseen sekä rakenteiden ja laitteiden mittauksiin, linjauksiin ja tasapainotuksiin. Yksikön konepaja ja muut toiminnot on keskitetty Myllykoskelle.

SSG Sahala - ProjektitSSG Myllykoskella on vankka kokemus teollisuuslaitosten kunnossapito- ja asennusprojekteista sekä niiden erityisvaatimuksista, kuten laitteistojen ja rakenteiden mittauksista, linjauksista ja tasapainotuksista. Tämän ohella konepajamme on erikoistunut paineenalaisten putkistojen ja teräsrakenteiden valmistukseen.

Osaamisemme ja palvelumme kattavat:

 • kunnossapito- ja asennusprojektit
 • teräsrakenteiden valmistuksen (esim. hoitotasot, koneiden osat, levy- ja peltirakenteet)
 • paineenalaisten ja muiden putkistojen valmistuksen (esim. höyry- ja prosessiputkistot)
 • painelaitteiden valmistuksen ja korjaukset
 • linjaukset (esim. telat, sylinterit, käytöt, moottorit, vaihteet ja nivelakselit).
 • etäisyys- ja muotomittaukset (esim. rakenteet ja tasopinnat)
 • pyörivien komponenttien tasapainotus (esim. telat ja puhaltimet).

Osaava henkilöstömme ja laaja palvelukonseptimme takaavat, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella, olipa kyseessä laitetoimitus tai laaja kunnossapitoprojekti. Jokaisessa hankkeessa tavoitteenamme onkin tehdä siitä asiakkaillemme mahdollisimman helppo ja vaivaton.


SSG Varkaus

SSG Varkaus on erikoistunut teollisuuden mekaanisiin asennuksiin sekä huolto-, valvonta- ja projektipalveluihin. Nykyaikaiset halli- ja toimitilamme sijaitsevat Varkaudessa.

SSG Sahala - ProjektitSSG Sahala - ProjektitSSG Varkaus on erikoistunut teollisuuden mekaanisiin asennuksiin sekä huolto-, valvonta- ja projektipalveluihin. Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat metsä- ja terästeollisuus, voimalaitokset, konepajat ja laitetoimittajat.

Henkilöstömme koostuu 50:stä teollisuuspalvelujen ammattilaisesta. Joukossamme on projektipäälliköitä, asennusvalvojia, työnjohtajia, kone- ja putkiasentajia, levyseppähitsaajia sekä luokkahitsaajia. Heissä yhdistyy vankka työkokemus, joka on kertynyt lukuisilta asennustyömailta eri puolilta maailmaa.

Tämä näkyy paitsi ammatillisena osaamisena myös asenteena: työt tehdään aina turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.

Palvelut

Tärkeimpiä palvelujamme ovat:

 • kone- ja laiteasennukset
 • prosessi- ja höyryputkistojen asennukset
 • konelinjojen siirrot
 • prosessi- ja painelaitteiden huollot
 • lämmönsiirrinten uudelleen putkitukset
 • asennusvalvontapalvelut
 • projektinhoitopalvelut
 • työkalu- ja nostoapuvälinehuolto.

WE MIND YOUR BUSINESS.

Ollaan yhteydessä

Lähetä viesti