Asiakkaamme

Palveluumme luottaa sopimusasiakkaina joukko konealan, metallialan, voimalaitosalan sekä muovituotealan kärkitoimijoita, niin isoja konserneja kuin kehittyviä pk-yrityksiäkin. Asiakkaamme tarpeen mukaan toimimme myös kansainvälisesti, ja esimerkiksi Euroopassa olemme toteuttaneet huolto- ja korjausprojekteja sekä koneiden siirtoja ja asennuksia.

Pidämme mitä lupaamme. Haasteelliset projektit ovat tehneet meistä joukon ammattilaisia, jotka eivät pelkää uusia haasteita. Asiakkaamme kertovat mielellään yhteistyöstä kanssamme.

Konepajateollisuus

Voimalaitosteollisuus

Prosessiteollisuus

Muita asiakkaitamme

Asiakkaiden kertomaa

“Pajaservice erottuu kilpailijoistaan kattavalla, merkki­riippumatto­malla osaamisellaan. Oli kyseessä sitten työstö-, pesu- tai hitsauskone, heiltä saa avun nopeasti ja varmasti.”

Kunnossapitopäällikkö Juho Rentula
Vexve Oy

“Arvostamme ammattitaitoa, täsmällisyyttä ja nopeaa palvelua. Myös Pajaservicen suunnitteluosaamisesta on ollut meille apua. Yhteistoiminta on avointa ja sujuvaa.”

Tuotannonohjaaja Timo Helenius
Lojer Oy

“Kokonaispaketti ratkaisee. Meille on tärkeää, että kumppani tietää mitä tekee ja pysyy sovitussa budjetissa. Kun konekanta on yhden toimijan hoidossa, toimintavarmuus pysyy kunnossa.”

Kunnossapitopäällikkö Yrjö Vähäsaari
Valmet Technologies

WE MIND YOUR BUSINESS.