SSG Pajaservice

SSG Pajaservice on konepajateollisuuden, prosessiteollisuuden ja voimalaitosteollisuuden yhteistyökumppani, jonka päätoimialuetta ovat koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito sekä vikakorjaukset. Toinen vahva alueemme on erikoiskoneiden suunnittelu ja valmistus, kuten esimerkiksi nostoapuvälineet.

Pajaservicen liiketoiminta uudelle omistajalle

Pajaservice Oy:n liiketoiminta on myyty liiketoimintakaupalla 31.3.2019 alkaen SSG Sahalan uudelle tytäryhtiölle, SSG Pajaservicelle. Pajaservice Oy:n työntekijät jatkavat yhtiössä vanhoina työntekijöinä. Yhtiön keskeisimmät asiakkuudet liittyvät konepajateollisuuden korjaus-, huolto- ja projektipalveluihin sekä asennuksiin.

SSG Pajaservicen toimitusjohtajana toimii Petri Lajunen, joka on myös yhtiön osaomistaja.

Yritys

SSG Pajaservice toimii Tampereen kupeessa, Pirkkalassa. Asiakkaamme ja projektikohteemme sijaitsevat Suomessa ja muualla Euroopassa.

Toimintatapamme on joustava ja tehokas. Kuuntelemme asiakkaan tarpeet ja ohjaamme jokaisen työtehtävän joukossamme sen parhaalle asiantuntijalle. Palvelemme suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi, ja saamme asiat etenemään, kun huolehdimme projekteista systemaattisesti. Valmistus- ja huoltotoiminnot myös dokumentoimme kattavasti. 

Meillä työ tehdään ilman turhia välikäsiä. Siksi kasvava joukko sopimusasiakkaita luottaa palveluumme ja kykyymme ratkaista hankalatkin tilanteet joustavasti ja asiakkaalle edullisella tavalla.


10 hyvää syytä valita SSG Pajaservice

1.

Teemme asiat niin kuin on sovittu
Olemme toimineet alalla jo pitkään ja pääosin samalla porukalla. Asiakkaamme arvostavat tuttua henkilöstöämme sekä ahkeraa asennettamme. Meille on kunnia-asia, että työt tehdään niin kuin on sovittu ja asiakkaidemme prosessit toimivat häiriöittä.

2.

Pidämme koneet käynnissä
Vahva ammattitaito on asiakkaillemme suurin syy valita SSG Pajaservice kumppanikseen. Osaavissa käsissämme koneet tulevat nopeasti ja kerralla toimintakuntoon. Ennakoivat huoltotoimet vähentävät yllätyksiä pitäen asiakkaan koneet tehokkaasti tuotantokäytössä.

3.

Avun saa nopeasti
Meille jokainen asiakas on tärkeä. Sen vuoksi reagoimme nopeasti ja joustavasti kiireellisiinkin tarpeisiin. Venymme kiperissä tilanteissa, jotta tuotantokatkokset jäävät mahdollisimman lyhyiksi.

4.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaat suosittelijamme
Kun homma toimii, kumppanuus kasvaa syväksi ja pitkäkestoiseksi. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme ja luottavat meihin. Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaamme tulevat useilta eri toimialoilta kertoen palvelumme ja osaamisemme tasosta.

5.

Ratkaisemme ongelmanne kokonaisvaltaisesti
Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden aina suunnittelusta ja valmistuksesta ylläpitoon, huoltoon ja korjaukseen. Monipuolinen kokemuksemme eri toimialoilta antaa meille valmiudet löytää toimivimmat ratkaisut myös erityistarpeisiin. Kun saat kaiken saman katon alta, hankinta on helppoa ja toteutuskin nopeampaa, kun koneen rakentaminen voidaan aloittaa jo suunnitteluvaiheen aikana.

6.

Kone kuin kone, me huollamme ja korjaamme merkistä riippumatta
Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta osaamisemme monipuolisuudesta. Olipa koneen käyttötarkoitus tai merkki mikä tahansa, korjaamme sen hetkessä ja myös pidämme sen toimintakunnossa. Kaikki tämä helposti ja kustannustehokkaasti yhdeltä ja samalta kumppanilta.

7.

Meillä on halu oppia uusia asioita
Osaamisemme ja laitetuntemuksemme on poikkeuksellisen laaja, mutta aina välillä törmäämme myös meille vieraisiin koneisiin. Se ei ole meille ongelma, sillä SSG Pajaservice on täynnä oppimishaluisia, uteliaita ja fiksuja työntekijöitä. Otamme selvää, opettelemme – ja hoidamme koneet kuntoon.

8.

Verkostomme ja hankintaketjumme ovat toimivia
Toimivat kumppaniverkostot ja luotettavat hankintaketjut ovat tämän päivän maailmassa edellytyksiä nopealle ja laadukkaalle palvelulle. SSG Pajaservicessä olemme panostaneet tähän jo pitkään ja olemme rakentaneet hyvän tukiverkoston ympärillemme. Se on yksi korkean asiakastyytyväisyytemme salaisuuksista.

9.

Kerralla kuntoon ja koneet uudelleen käyntiin
Periaatteemme on, että työ tehdään aina huolella. Jos konetta avatessa havaitsemme muitakin kuin suunniteltuja huolto- tai korjaustarpeita, kerromme sen heti ja esitämme asiakkaan tuotannon kannalta parhaan ratkaisumallin. Näin varmistamme koneen hyvän toimintavarmuuden myös jatkossa, eikä uusia käyntejä tule turhaan.

10.

Pidämme hyvää huolta omaisuudestanne
Konesiirtojen ja -kuljetusten yhteydessä hoidamme aina asiakkaiden laitteille vakuutuksen ikävien yllätysten varalta. Aina asiakkaammekaan eivät osaa tätä vaatia, vaikka kaikkien edun mukaista on, että riskit on huomioitu – kaiken varalta.

palvelut.jpgPalvelut

SSG Pajaservice on joustava ja asiakaslähtöinen konepaja-, voimalaitos- ja prosessiteollisuuden kumppani. Tunnemme asiakkaidemme tuotantoprosessit ja venymme kiperissäkin tilanteissa.

Haasta meidät palvelemaan!


tyostokoneet.jpgTyöstökoneiden huolto

Konepajateollisuuden ja prosessiteollisuuden koneiden huolto, myös erikoiskoneet.

Ammattilaisillamme on kokemusta lähes kaikkien konemerkkien huolloista. Palvelumme kattaa konepajateollisuuden tarvitsemat huolto-, korjaus-, asennus-, modernisointi- ja varaosapalvelut. Asiakkaamme saavat täyden palvelun vaivattomasti yhdestä osoitteesta.

Säännölliset määräaikaishuollot varmistavat, ettei tuotantoon tule katkoksia. Ne myös lisäävät koneiden käyttöikää. Myös oikein tehty puhdistus lisää koneiden käyttövarmuutta.

Huoltoajat pyrimme sopimaan aina asiakkaalle parhaaseen ajankohtaan. Jokaisen huoltotyön yhteydessä teemme huoltoraportin, joka todentaa ja dokumentoi tehdyt toimet. 


vikakorjaukset.jpgVikakorjaukset ja kunnossapito

Vikatilanteissa päivystysnumeromme 020 743 8660 palvelee 24/7.

Asiakkaamme arvostavat tehokkuutta, ja he hyötyvät SSG Pajaservicen monipuolisuudesta. Palvelumme kattaa mekaanisen ja sähköpuolen korjaustyöt sekä ohjauksien vikakorjaukset erimerkkisille työstökoneille ja prosessiteollisuuden koneille. Vikakorjauksien yhteydessä tehdyt toimet parantavat koneiden toimintavarmuutta ja käyttöikää.

Kunnia-asiamme on saada koneet mahdollisimman nopeasti kuntoon ja tuotantoon, ja vika-ilmoituksen perusteella lähetämme korjaustehtävään kyseisen kohteen osaajamme. 

Asentajiemme kokemus auttaa tekemään vianmääritykset luotettavasti. Lisäksi meillä on suorat yhteydet koneiden/ohjauksien merkkihuoltoihin ja tarvittaessa konevalmistajiin.


konesiirrot.jpgKonesiirrot ja teollisuusmuutot

Osaamme vaativat teollisuuden ja rakennetun ympäristön konesiirrot, teollisuusmuutot ja asennusprojektit. 

Siirtokalustollamme siirrämme yksittäiset jopa 40 tonnin painoiset koneet.  Konelinjojen siirrot ja tehdasmuutot Suomessa ja muualla Euroopassa ovat osa toimintaamme. Asennamme kaikki koneet aina käyttökuntoon siirtojen päätteeksi.


sahko-ja-automaatiotyot.jpgSähkö- ja automaatiotyöt, CNC-ohjaukset ja tehdasautomaatio

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu on keskeinen osa toimintaamme kone- ja laitesuunnittelun rinnalla. Sähköosastollamme toimivat kokeneet sähköasentajat ja suunnitteluinsinöörit.

 • akuuttien sähkövikojen korjaus CNC-ohjatuille, logiikkaohjatuille ja manuaalikoneille. Vahva kokemus muun muassa seuraavista ohjauksista: Fanuc, Siemens, Heideinhain, logiikkapuolella Omron ja Siemens.
 • ohjauskeskusten osittainen tai täydellinen modernisointi (koneuusinta esimerkiksi pääkytkintä myöden). Ohjauskeskukset toteutamme joko itse tai aliurakkana. Koestus, koeajo, koulutus ja opastus. Asianmukainen dokumentointi. Tekninen tukemme auttaa myös takuuajan jälkeen.
 • konesiirrot mekaano-osaston kanssa avaimet käteen -periaatteella.
 • koneiden/ohjausten käyttökoulutus asiakkaan luona.
 • varaosien hankinta myös ulkomailta sekä ko. osien asennus paikalleen.
 • ilmainen puhelinneuvonta sähköjärjestelmiä koskevissa asioissa (kaikki pikkuviat eivät edellytä paikallakäyntiä).
 • ohjausten back-up levykkeiden teko (muistin varmennus paristokatkojen varalta) + SPRAM-paketit Fanuceihin (muistikortti+CD).
 • säännölliset sähköjärjestelmää koskevat vuosihuoltotyöt.
 • yleisimmät varaosat löytyvät suoraan varastostamme, ja esimerkiksi Fanucin osia saamme tarvittaessa jopa alle vuorokauden toimitusajalla keskusvarastolta Euroopasta.
 • myymillämme varaosilla on joko vuoden tai puolen vuoden takuu (vanhemmat Fanucin osat ovat ns. peruskunnostettuja vanhoja osia). Kauttamme voi tilata myös eri toimittajien palveluja, esimerkiksi ostaa maksullisia optioita Fanuc-ohjauksiin.
 • DNC-kaapelit.
 • kunnossapito/huoltosopimukset (joko koko työstökone tai ainoastaan sähköjärjestelmä)

 

fanuc.jpg    heidenhain.jpg    omron.jpg    siemens.jpg

Ota yhteyttä:
Jari Ylikahri, 040 716 6160, jari.ylikahri@pajaservice.com


3dsuunnittelu.jpg3D-suunnittelu

Teemme mekaanista 3D-suunnittelua ja lujuuslaskentaa. Käytössämme ovat Solidworks ja Catia V5 -ohjelmistot.


hydrauliikka.jpgHydrauliikka ja pneumatiikka

Tuotantokoneiden hydraulisten ja pneumaattisten toimintahäiriöiden korjaaminen kuuluu palveluumme. Huollamme ja modernisoimme vanhoja järjestelmiä ja suunnittelemme sekä toteutamme tarvittaessa uudet ratkaisut.

Toteutamme myös paineilmaverkkoja.


elintarviketeollisuus.jpgElintarvike​​teollisuuden koneet, laitteet ja kunnossapito

Meille on vuosien varrella kertynyt vankka ammattitaito elintarviketeollisuuden konesiirroista, kunnossapidosta ja laiterakentamisesta.

Kokeneina toimijoina osaamme ottaa huomioon elintarvikealan tarkat hygieniavaatimukset.

Kunnossapidossa tarvittavat "heti" toimitukset olemme aina suorittaneet asiakkaan toivomusten mukaan. Kunnossapito sisältää mekaaniset- ja sähkötyöt sekä automaatioon liittyvät vianhaku-, suunnittelu- ja varaosapalvelut.

Olemme Hagson-Provitek Oy:n sopimusyhteistyökumppani koneiden ja laitteistojen huolloissa ja asennuksissa.


vesiturpiinit.jpgVesiturpiinit ja teollisuusvaihteet

Palveluumme kuuluvat eri valmistajien vesiturpiinien huollot ja korjaukset vesivoimaloissa sekä vesiturpiinien peruskorjaukset. Olemme kokenut vesiturpiiniteknologioita käyttävän teollisuuden kumppani, ja vastaamme muun muassa Ata Gears Oy:n toimittamien vesiturpiinien huollosta ja korjauksista.

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaan tarvekuvauksen perusteella erilaisia vaihteistoja CE-vaatimusten mukaisesti. Palveluun kuuluvat myös vaihteistojen huollot ja korjaukset. 

Vaativat erikoisvaihteet ovat erityisesti alaamme. Olemme toteuttaneet muun muassa puhallinkäyttöjen vaihteistoja sekä räätälöityjä erikoisvaihteita tuotekehitys- ja tutkimustyöhön eri yrityksille.


nostoapuvalineet.jpgNostoapuvälineet ja niiden tarkastukset 

Suunnittelemme ja valmistamme erikoisnostoapuvälineitä CE-määräysten mukaisesti. Räätälöimme nostoapuvälineet nostettavan kappaleen ja käyttöympäristön mukaan.

Uuden nostoapuvälineen valmistusprojekti sisältää tarpeiden kartoituksen, suunnittelun, valmistuksen ja dokumentoinnin.

Asiantuntijoillamme on määräystenmukainen pätevyys nostoapuvälineiden suunnitteluun ja tarkastukseen.

Tulemme mielellämme paikan päälle keskustelemaan nostoapuvälinetarpeistanne.


tyoturvallisuusparannukset.jpgTyöturvallisuus​parannukset 

Suunnittelemme ja valmistamme työturvallisuutta parantavia laitteita ja ratkaisuja työstökoneisiin ja automaatiolinjoihin. Asiantuntijamme tuntevat tuotantoympäristöjen turvallisuusvaatimukset ja prosessien tuottavuusvaatimukset, ja toteuttamamme ratkaisut ovat käytännöllisiä ja kustannustehokkaita. 

Olemme toteuttaneet muun muassa erilaisia työstökoneiden suojauksia, automaatiolinjojen turva-aitaratkaisuja, hätäseispiirejä ja muita sähköisiä turvallisuusratkaisuja.


erikoishitsaukset.jpgErikoishitsaukset

Suunnittelemme ja toimitamme teräsrakenteita eri materiaaleista, kuten haponkestävä teräs, ruostumaton teräs, alumiini, kuumankestävä teräs, kulutusteräs ja muut rakenneteräkset. Teemme eri materiaalien korjaushitsaukset sekä luokkahitsaukset.

Hitsaukset tehdään asiakkaan luona tai toimipisteessämme Pirkkalassa.


uudetkoneet.jpgUudet koneet ja laitteet

Kokonaistoimitukset suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarvekuvausten mukaan yksittäiset koneet tai kokonaiset automaatiolinjastot avaimet käteen -periaatteella. Esimerkkejä toimeksiannoistamme ovat teollisuusvaihteistot, automatisoidut kappaleiden käsittelylinjastot, yksittäiset tuotantokoneet, koneiden apulaitteet, nostoapuvälineet ja teräsrakenteet.


peruskunnostukset.jpgPeruskunnostukset ja modernisoinnit

Meillä on vankka kokemus monenmerkkisten työstökoneiden peruskunnostuksista ja modernisoinneista. 

Tyypillisiä ikääntyvän koneen vaatimia toimia ovat esimerkiksi johdetyöt, sähkökomponenttien uusiminen, logiikkaohjelmien uudistaminen käyttökoulutuksineen sekä kuluvien osien kunnostus ja koneen puhdistus.

Yhteistyökumppaneinamme modernisoinneissa ovat toimineet mm. Nucos Oy ja Automaatio.niemi.


varaosapalvelut.jpgVaraosapalvelut

Toimitamme työstökoneiden varaosia, huolto-osia ja -tarvikkeita.

 • kuula- ja trapetsiruuvit sekä mutterit
 • lineaarijohteet
 • keskusvoitelujärjestelmät, voiteluannostelijat, suodattimet, liittimet ja muut tarvikkeet
 • työstökoneiden hydrauliikkasuodattimet
 • rulla-, palje,- spiraali,- ja teleskooppijohdesuojat
 • johde- ja teleskooppijohdesuojien pyyhkijät ja nauhat
 • energiansiirtoketjut
 • ohjausten varaosat, muistiparistot, servomoottorit
 • sulakkeet ja laitetuulettimet
 • suodattimet ja tiivisteet
 • Westelettric – työstökoneiden halogeeni,-loisteputki- ja LED-valaisimet varastosta
 • tarvikkeet työ- ja koneturvallisuuden parantamiseen
 • öljynerottimet leikkuunestesäiliöihin

Toimitamme varaosat useimpiin työstökoneisiin. Toimittajiamme ovat kotimaiset maahantuojat ja ulkomaiset koneiden ja ohjauksien valmistajat.

Toimitamme varaosat ja service-toiminnot Suomen Wemex-Kone Oy:n toimittamiin työstökoneisiin mm. PBR, Union, Forthworth, Kiheung, Famup, Heckert, Eumach, Spinner, Unisign, Bergonzi, Pietro Carnaghi, Hurth Modul, Löser.

SSG Pajaservicen veloitushinnasto

Hinnastomme 21.1.2019 alkaen ja voimassa toistaiseksi

Mekaaniset työt 58,00 € / h
• koneasennukset, -korjaukset, -mittaukset  
• ennakkohuollot  
Sähkötyöt   
• NC-koneet, korjaukset, asennukset  71,00 € / h
• manuaalikoneet, korjaukset, asennukset  58,00 € / h
Automaatiotyöt  
• vianhaku, suunnittelu, asennukset    71,00 € / h
3D suunnittelu  63,00 € / h
Käyttäjäkoulutukset  71,00 € / h
Karahionta    73,00 € / h
Karan vetovoiman mittaus / laitevuokra  33,00 € / kpl
Typpiakun täyttö / laitevuokra   33,00 € / kpl
Sorvin pakan puristusvoiman mittaus / laitevuokra  33,00 € / kpl
Matkatunnit   49,00 € / h
Ylityökertoimet  
   50 %  1,4  
   100 %  1,8  
Päiväraha 42,00 € / vrk
Puolipäiväraha  19,00 € / vrk
Ateriakorvaus  10,50 € / vrk
Matkakustannukset  0,65 € / km
• lähtöpaikka Huovin teollisuusalue, Pirkkala, Pajatie 4  
Hälytysraha  
• klo 15.30-21.00 85,00 €
• klo 21.00-7.00 125,00 €

Matkakustannukset verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

Paikallisesti olemme sopineet, menomatka työkohteeseen katsotaan työajaksi.

Laskutus työn päätyttyä tai yhteisesti sovituin välein hyväksyttyjen työselvitysten mukaisesti. Pienin veloitusaika on 1 tunti.

Maksuehto 14 pv netto. Hinnat alv 0 %.

Petri Lajunen puh. 040 844 6460
Vikapäivystys puh. 020 7438 660

Hinnaston voit ladata pdf-tiedostona tästä.

WE MIND YOUR BUSINESS.