Työnjohtaja / projektipäällikkö

Haemme teollisuuden kunnossapitoon Laukaassa ammattitaitoista ja motivoitunutta työnjohtajaa / projektipäällikköä! 

Keitä me olemme? 

SSG Sahala Oy on innovatiivinen ja vastuullinen teollisuuden kunnossapitoyritys, jonka toiminnassa on vahvasti mukana IIOT. Teollisuuden kunnossapitopalvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä laajat kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita, mm. lämmönvaihtimia. Toimimme lähellä asiakkaitamme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.  

Keskeisimpiä asiakastoimialojamme ovat ydinvoimalat, voimakattilalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus, pienistä teollisuusyrityksistä globaaleihin toimijoihin, sekä kunnalliset laitokset. Palveluksessamme on noin 180 kunnossapidon ammattilaista kahdeksalla eri paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 21,5 miljoonaa euroa. 

Mitä me Sinulle tarjoamme? 

Palkkaus 3800-4200€/ kk. Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät nähdään tärkeänä kasvutekijänä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa yrityksen toimintaan. Meillä on käytössä e-Passi, kattavat työterveys palvelut ja sairauskuluvakuutus. 

                                                                                                                             

Mitä tehtävä pitää sisällään? 

Tehtävässä vastaat teollisuuden kunnossapidon tiimin johtamisesta ja koordinoinnista. Tehtäviisi kuuluu huoltotöiden suunnittelu, valvonta ja raportointi. Toimit tiiviisti yhteistyössä tuotanto- ja huoltotiimien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista ja kokemusta kunnossapidon tehtävistä. 

Mitä tehtävä edellyttää Sinulta? 

 • kokemusta työnjohdosta teollisuuden alalta 
 • teknikko- tai insinööritason koulutusta 
 • vankkaa kokemusta teollisuuden asennus- ja huoltotöistä. 
 • kokemusta hitsaamisesta, IWS-/IWE-koulutus 
 • englannin kielen taito ja matkustushalukkuutta 
 • vähintäänkin kohtalaiset IT-taidot 
 • dokumenttien hallintaa 

Haluatko lisätietoja tehtävästä? 

 • Laukaan aluejohtaja Tomi Heinonen vastaa mielellään joko mailitse [email protected] tai puhelimitse 050 546 1628 

Jos olet teknisesti taitava ja sinulla on halua kehittyä kunnossapidon tehtävissä johtavassa roolissa, lähetä hakemus tästä alta löytyvän lomakkeen kautta, kiitos!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae meille töihin

  * pakollinen

  (max. 6 tiedostoa tai 10MB)