Hitsauskoneiden mittausjärjestelmä Weld Sense

Miksi?

Weld Sense – mittausjärjestelmällä seurataan hitsausvirran ja napajännitteen perusteella hitsauksen tuottavuutta ja wps:n mukaisuutta. Anywhere Weld Sensen avulla ennaltaehkäistään muutoksia hitsauksen laadussa ja tuotetaan dataa laadunhallintadokumentaation tueksi. Mittausjärjestelmään on valittavana myös pelkkä hitsauskoneen kaariajan seuranta.

Anywhere Reporting helpottaa mm. työnsuunnittelua. Järjestelmän avulla pystyy näkemään esimerkiksi mitkä koneet ja laitteet ovat käytettävissä, mihin on tulossa huoltoja tai mitkä laitteet ovat tulossa elinkaarensa päähän. Järjestelmä helpottaa tilan, vikojen, puutteiden jne. havainnointia sekä kertoo myös tärkeistä huomioista esimerkiksi koneille ja laitteille suoritetuista toimenpiteistä kuten; tulevista katsastuksesta, tehdyistä huolloista, suoritetuista rasvauksista tai ketjujen vaihdoista jne.

Miten?

Helppokäyttöinen Plug and play asennus:

  • DC puolen mittaus, virta ja kaarijännite, asennetaan välikaapeleilla suoraan hitsauskoneen napoihin
  • AC puolen mittaus, kaariajan seuranta, kytketään pistorasiaan ja hitsauskoneen pistotulppa kytketään mittalaitteen kotelon pistorasiaan

Mittausdata tallennetaan tietokantaan ja on tarkasteltavissa tosiaikaisena. Se on myös ladattavissa myöhemmin esimerkiksi osaksi laadunhallintadokumentaatiota. Saatavilla on myös henkilökohtainen NFC-tunnistautuminen hitsauskoneelle, jolloin tunnit kirjautuvat työntekijäkohtaisesti.

Järjestämme jokaiselle vastuuhenkilölle yhteisen 2 tunnin koulutuksen järjestelmän käyttöön. Kone- ja laitetiedot on helppo syöttää järjestelmään itse. Tarjoamme myös avaimet- käteen palvelua, jossa syötämme koneiden ja laitteiden tiedot järjestelmään asiakkaan puolesta.

Lisää tehokkuutta

  • Tuottavuus
  • Laadunvalvonta
  • Käyntiajan seuranta
  • Mahdollisuus henkilökohtaiseen tunnistautumiseen
SSG ANYWHERE