Konesiirrot ja teollisuusmuutot

Konesiirrot ja teollisuusmuutot

Osaamme vaativat teollisuuden ja rakennetun ympäristön konesiirrot, teollisuusmuutot ja asennusprojektit.

Siirtokalustollamme siirrämme yksittäiset jopa 40 tonnin painoiset koneet. Konelinjojen siirrot ja tehdasmuutot Suomessa ja muualla Euroopassa ovat osa toimintaamme. Asennamme kaikki koneet aina käyttökuntoon siirtojen päätteeksi.

Elintarviketeollisuuden koneet, laitteet ja kunnossapito

Meille on vuosien varrella kertynyt vankka ammattitaito elintarviketeollisuuden konesiirroista, kunnossapidosta ja laiterakentamisesta.

Kokeneina toimijoina osaamme ottaa huomioon elintarvikealan tarkat hygieniavaatimukset.

Kunnossapidossa tarvittavat “heti” toimitukset olemme aina suorittaneet asiakkaan toivomusten mukaan. Kunnossapito sisältää mekaaniset- ja sähkötyöt sekä automaatioon liittyvät vianhaku-, suunnittelu- ja varaosapalvelut.

Työturvallisuusparannukset

Suunnittelemme ja valmistamme työturvallisuutta parantavia laitteita ja ratkaisuja työstökoneisiin ja automaatiolinjoihin. Asiantuntijamme tuntevat tuotantoympäristöjen turvallisuusvaatimukset ja prosessien tuottavuusvaatimukset, ja toteuttamamme ratkaisut ovat käytännöllisiä ja kustannustehokkaita. 

Olemme toteuttaneet muun muassa erilaisia työstökoneiden suojauksia, automaatiolinjojen turva-aitaratkaisuja, hätäseispiirejä ja muita sähköisiä turvallisuusratkaisuja.

WE MIND YOUR BUSINESS.