Etsimme ratkaisumyyjää SSG Anywherelle

Kiinnostaako sinua myyntityö kunnossapitoalan näköalapaikalla? Meillä olisi tarjota töitä RATKAISUMYYJÄLLE viimeisintä teknologiaa hyödyntävän tiedonkeruu- ja seurantajärjestelmä SSG Anywheren sekä kunnossapitotöiden myynnin parissa.

Pilvipalvelupohjainen SSG Anywhere järjestelmä kerää tosiaikaista tietoa tuotannosta, koneista ja laitteista. Data tuotetaan keskitetysti yhteen paikkaan, jolloin sen jakaminen on helppoa. Järjestelmää käytetään web-pohjaisen sovelluksen kautta, myös mobiilisti, mistä päin tahansa. Järjestelmä skaalautuu yhden laitteen valvonnasta suuriin tehtaisiin ja laitoksiin, joissa mittauspisteitä voi olla tuhansia.

SSG Anywheren data on hyödynnettävissä liiketoiminnan ohjaamiseen, asiakashallintaan, riskien kartoitukseen tai tuotekehitykseen. Järjestelmässä on panostettu helppoon asennettavuuteen sekä käyttöliittymän sujuvuuteen. Järjestelmä voidaan yhdistää yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin. Kaikki anturit ja cpu:t valmistajasta riippumatta ovat liitettävissä järjestelmään.

Odotamme sinulta
·       Tavoitehakuisuutta
·       Kykyä rakentaa ja ylläpitää luottamuksellisia ja pitkäaikaisia asiakkuussuhteita
·       Riittävää ymmärrystä IT-ratkaisuista
·       Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa


Tarjoamme sinulle
·       Mahdollisuuden olla mukana uudistuvassa ja kasvavassa yrityksessä
·       Koko organisaation tuen myyntityöhön
·       Työn alan huipputuotteiden ja palvelujen parissa
·       Vapautta ja vastuuta
·       Mukavan työyhteisön
·       Hyvän palkkatason
 
Hakemukset cv:n sekä palkkatoiveen kera sähköpostilla [email protected]

https://ssganywhere.fi/

SSG Sahala Oy on vuonna 2008 perustettu teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon sekä kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita. Keskeisimpiä toimialojamme ovat ydinvoimalat, voimakattilalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus, pienet ja keskisuuret teollisuusyritykset sekä kunnalliset laitokset. SSG Sahalan palveluksessa on 160 kunnossapidon ammattilaista. Viime kesänä toteutuneen lämmönvaihtimien liiketoimintakaupan myötä liikevaihtomme on noin 22 miljoonaan euroa. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Varkaudessa, (pääkonttori) Joensuussa, Kouvolassa, Laukaassa, Myllykoskella, Mäntyharjulla, Oulussa ja Pirkkalassa.

Tutustu myös

ULKOINEN TIEDOTE

ULKOINEN TIEDOTE

SSG Sahalan myynti Elcoline Groupille on saanut kilpailuviranomaisen hyväksynnän