SSG Sahala Oy:n konepajan tulipalon vaikutukset tuotantoon jäävät vähäisiksi

SSG Sahala Oy:n konepajan tulipalon vaikutukset tuotantoon jäävät vähäisiksi | Elcoline Group

SSG Sahala Oy:n konepajan tulipalon vaikutukset tuotantoon jäävät vähäisiksi

Konepajan tuotanto käynnistyy tiistaina. Asiakkaille on jo maanantaina päästy toimittamaan valmiita tuotteita.

SSG Sahala Oy:n konepajan toimitiloissa Varkaudessa sunnuntaina syttyneen tulipalon vaikutukset yrityksen tuotantoon jäävät pieniksi. Osa henkilöstöstä on päässyt työskentelemään jo maanantaina, ja tiistaista alkaen lisää väkeä kutsutaan vaiheittain töihin.

Tuotantotilojen kokonaispinta-alasta 75 prosenttia tulee olemaan tuotantokäytössä toukokuun loppuun mennessä. SSG:n Sahalan omistaja Elcoline Group Oy ja kiinteistön omistaja Sahala Kiinteistöt Oy arvioivat yhdessä vaurioitunutta tuotantotila-aluetta sekä palaneita toimisto- ja sosiaalitiloja viranomaisten ja vakuutusyhtiön edustajien kanssa.

”Kokonaisvauriot selviävät, kun paloviranomaiset ovat tehneet työnsä. Kaikkiin tiloihin ei olla vielä päästy”, sanoo Elcoline Groupin palveluliiketoiminnan johtaja Vesa-Pekka Heikkinen.

Konepajan tuotannon jatkuminen alkaa vaiheittain tiistaina 28. toukokuuta tuotantohalli B:n tiloissa. Samasta hallista ensimmäiset valmiit tuotteet on pystytty toimittamaan asiakkaille jo maanantaina.

Tuotantohalli A:n osalta eteläpään tuotantoalue on jo tehty turvalliseksi. Se voidaan ottaa tuotantokäyttöön vaiheittain toukokuun loppuun mennessä. Tuotantohallin pohjoispäässä on kosteusvahinkoja, joten ne turvallistetaan tiistain ja keskiviikon aikana.

Tulipalon vaikutuksia Elcoline Group Oy:n SSG Sahala -tytäryhtiön valmistuksessa olleisiin tuotteisiin arvioidaan parhaillaan. Tulemme olemaan pikaisesti yhteydessä asiakkaisiimme mahdollisista toimituksiin liittyvistä vaikutuksista.

Tulipalossa ei tullut henkilövahinkoja. Syttymissyytä ei toistaiseksi tiedetä.

Yhteystiedot

Vesa-Pekka Heikkinen, palveluliiketoiminnan johtaja, Elcoline Group Oy

045 788 131 76

[email protected]

Jyrki Sahala, toimitusjohtaja, Sahala Kiinteistöt Oy

0400 556 416

[email protected]

Tutustu myös

ULKOINEN TIEDOTE

ULKOINEN TIEDOTE

SSG Sahalan myynti Elcoline Groupille on saanut kilpailuviranomaisen hyväksynnän