SSG Sahala Oy ostaa lämmönvaihdinliiketoiminnan

Sahala Works Oy ja SSG Sahala Oy ovat järjestelleet liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita. Teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys SSG Sahala Oy on 1.7.2020 sopinut Sahala Works Oy:n lämmönvaihdinliiketoiminnan ostamisesta.

Tiedote 10.7.2020

Nyt toteutetun järjestelyn myötä pystymme palvelemaan entistä yksilöllisemmin jokaista asiakastamme. Järjestely mahdollistaa esimerkiksi entistä laajemmat ja joustavammat kunnossapito- ja asennuspalvelut molempien yritysten nykyisille asiakkaille. Tämän ohella kauppa antaa myös pontta laajentaa toimintaamme lämmönvaihtimien koko elinkaarta käsittäville palveluille. Kauppa kasvattaa osaamista ja konekapasiteettia, mikä vahvistaa entisestään lämmönvaihdinhuoltopalveluja.

SSG Sahala Oy tunnetaan vahvana elinkaaripalvelujen tuottajana. Kauppa vahvistaa SSG Sahalan teollisuudelle tarjottavien palveluiden tarjontaa. Pystymme tarjoamaan jatkossa entistä kokonaisvaltaisemman palvelun asiakkaillemme. Vahva osaamisalueemme sekä laaja palvelukeskusverkosto palvelee jatkossa kaikkia asiakkaitamme.

Tehdyllä järjestelyllä Sahala Works Oy keskittää toimintansa tilauskonepajatuotteisiin, joissa Sahala Works Oy tunnetaan vahvana toimijana. Tilauskonepajatoiminnassa hyödynnetään Sahala Works Oy:n pitkää perinnettä ja ammattitaitoa.

Liiketoimintakaupan myötä SSG Sahalalle siirtyvät liiketoimintaan liittyvä henkilöstö ja laitteisto. Jarkko Jäppinen toimii uuden SSG Sahalan lämmönvaihdinyksikön liiketoimintajohtajana. SSG Sahalan lämmönvaihdinliiketoiminta keskittyy Varkauden Päivärinteen konepajalle, jossa myös Sahala Works Oy:n konepaja toimii. Valmistus jatkuu Päivärinteen konepajalla vahvassa painelaitteiden osaamiskeskuksessa.

Kumpikin yritys tunnetaan pitkästä historiasta, vastuullisuudesta, vahvasta ammattitaidosta ja kyvystä löytää ratkaisut erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Toimimme yhteistyössä, yhteisissä tiloissa ja yhteisten omistajien alla. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Sahala Works Oy ja SSG Sahala Oy muodostavat nyt yhdessä vahvan tekijän vaativille markkinoille.

We mind your business.

Yhteistyöterveisin:

Petri Salo
toimitusjohtaja
SSG Sahala Oy
puh. 040 540 7599            

Janne Hämäläinen
toimitusjohtaja
Sahala Works Oy
puh. 0400 220 1320

SSG Sahala Oy on vuonna 2008 perustettu teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon sekä kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita. Keskeisimpiä toimialojamme ovat ydinvoimalat, voimakattilalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus, pienet ja keskisuuret teollisuusyritykset sekä kunnalliset laitokset. SSG Sahalan palveluksessa on 160 kunnossapidon ammattilaista. Liikevaihtomme kasvaa tehdyn järjestelyn jälkeen noin 22 miljoonaan euroon. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Varkaudessa, Joensuussa, Kouvolassa, Laukaassa, Myllykoskella, Mäntyharjulla, Oulussa ja Pirkkalassa.

Sahala Works Oy:n teolliset perinteet ulottuvat 1800-luvulle. Meillä on vankka kokemus paineastioiden kehityksestä ja valmistamisesta sekä energia- ja teollisuusprosessien erityisvaatimuksista. Palvelujemme kehittäminen on myös tärkeä osa toimintamme ja tinkimättömänä tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme joustavasti ja asiantuntevasti läpi koko toimitusketjun. Sahala Works työllistää 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa. Konepajamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Varkaudessa.

Tiedote julkaistu 10.7.2020

Tutustu myös

ULKOINEN TIEDOTE

ULKOINEN TIEDOTE

SSG Sahalan myynti Elcoline Groupille on saanut kilpailuviranomaisen hyväksynnän