SSG Sahalalla vahva startti vuoteen

Vuodenvaihteessa uutena toimitusjohtajamme aloittanut Risto Judin oli Warkauden Lehden sunnuntaivieraana 6.2.2022 ilmestyneessä lehdessä. 

Alkanut vuosi on käynnistynyt lupaavissa merkeissä. Kysyntää ja tarjouspyyntöjä on nyt ilmasssa paljon, kertoo SSG Sahalan toimitusjohtaja Risto Judin. – Viime vuoden alkuun nähden on selkeästi vahvempi tilanne. Alueellisia eroja on, mutta erityisesti Varkaudessa on ollut vahva käynnistyminen tähän vuoteen.

WL: Kesällä 2020 ostettu lämmönvaihdinliiketoiminta sopii yhtiöön hyvin ja sillä on kansainvälisiä mahdollisuuksia. Lämmönvaihtimien valmistus jatkuu Päivärinteen konepajalla. Vielä kiinnostavampi on SSG Anywhere, yhtiössä kehitetty tiedonkeruu- ja seurantajärjestelmä. Pilvipohjaisen järjestelmän avulla yritys saa reaaliaikaista dataa tuotannostaan ja esimerkiksi huollon ja korjauksen tarpeesta. – SSG Anywheren potentiaali on valtava. Markkina-alueena on tulevaisuudessa koko maailma.

SSG Sahalan tähtäimessä on kestävällä pohjalla oleva kasvu. Nyt töissä on noin 180 henkilöä seitsemässsä yksikösssä. 

Koko juttu luettavissa alla olevasta linkistä WL:n tilaajille.

https://www.warkaudenlehti.fi/paikalliset/4468921?fbclid=IwAR0XaJdutHcNcYNRUAoPx9EZSjqYpjmBn6ueB8PkMqv1mfDcLtFl-fpwR-8

Tutustu myös

Työssäoppimassa ICT-puolella

Työssäoppimassa ICT-puolella

Lauri Lappeteläinen ja Sami Tissari opiskelevat ensimmäistä vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa Savon ammattiopistossa Varkaudessa. Ensimmäisen...

Ravintola-alalta koneistajaksi

Ravintola-alalta koneistajaksi

Toni Mononen, 36, aloitti joustavan oppisopimuksen SSG Sahalan Joensuun yksikössä marraskuun loppupuolella. Joensuun yksikkö on hyödyntänyt...