Joensuun yksikkömme investoi uuteen työkoneeseen

Raskaampaan rouhintaan tarkoitettu uusi CNC ajettu pystykaarinen jyrsinkone on vihdoin paikallaan ja käyttövalmis. Tämä uusi, isompi työjuhta tulee tehostamaan tuotantoa, joka valmistaa moottorirunkoja sekä koneen osia.

Uusi laitehankinta mahdollistaa myös entistä suurempien kappaleiden valmistuksen. ”Uudessa koneessa on suuremmat työalueet sekä päivitetty koneen ohjaus. Entinen kone oli käytetty ja se saapui Joensuun yksikköön vuonna 2006. Nyt oli aika päivittää vanha kone uuteen”, kertoo SSG:n Joensuun yksikönjohtaja Petri Tiermas.

Uuden koneen haalaus ei olisi onnistunut ilman asiantuntevaa ja osaavaa porukkaa. Oman asennusporukan ollessa kiireisenä tehdasseisokeissa teetimme haalauksen paikallisilla osaajilla. ”Yhteistyökumppanimme Joensuun Konehaalaus ja Joensuun Nostajat tekivät loistavaa työtä”, Petri kiittelee. Kyseessä oli raskas halaus, sillä uusi kone painoi 20 000kg ja paikka oli todella ahdas. Haalaajien ansiosta koneen siirto ahtaaseen paikkaan onnistui todella hienosti. Haalaus tapahtui ilmapatjojen avulla ja lopulliselle paikalle kone työnnettiin käsin.

SSG Sahala Joensuun yksikkö on modernisoitu konepaja, joka tarjoaa vaativien kappaleiden koneistuspalveluja. Heinävaarassa sijaitsevan konepajan vahvuutena ovat yksittäiskappaleiden- ja prototyyppien valmistus, vaativien kappaleiden CNC-koneistus, mekaniikkasuunnittelu ja automaatio. Kaikki valmistettavat laitteet suunnitellaan itse, samoin kuin automaatio. Joensuun yksikkö hoitaa koko elinkaaren suunnittelusta, valmistukseen ja asennukseen sekä tarjoaa lisäksi myös teknisen tuki myöhemmässä vaiheessa.

Yhteydenotot:

Petri Tiermas
Puh. 050 590 6369

petri.tiermas@sahala.fi

IMG_8440.jpg IMG_8441.jpg

IMG_8442.jpg IMG_8443.jpg

 

12.10.2021

Uutisarkisto

Haemme aluejohtajaa Ouluun

Tulet olemaan avainhenkilö, myyntivastaava ja henkilöstön johtaja SSG Sahalan Oulun Ruskoniityssä sijaitsevan yksikön kehitystarinassa. Toimit alueella aktiivisesti...

SSG Sahalalle on valittu uusi toimitusjohtaja

Jalotofu -tuotemerkistä tunnettu Soya Oy on ollut aina aikaansa edellä. Siitä kertoo myös käyttöönotettu SSG Anywhere -prosessiseurantajärjestelmä, jonka he ovat nimenneet Wainaniksi, tofun esi-isän mukaan.

Ollaan yhteydessä

Lähetä viesti