Kuka huoltaa lämmönsiirtimiä? Me. SSG Sahala Oy huoltaa vanhojen brändien, kuten Sento, Ahlström, Högfors, HögforsSahala ja Sahala Worksin valmistat lämmönsiirtimet vuosikymmenten vankalla ammattitaidolla.

Kun puhutaan lämmönsiirtimistä, monelle saattaa tulla mieleen vanhat lämmönsiirrinvalmistajat kuten, Sento, Ahlström, Högfors, HögforsSahala ja Sahala Works. Suomesta ja muista pohjoismaista löytyy satoja näiden vanhojen brändien valmistamia lämmönvaihtimia, jotka kaipaavat välillä huoltotoimenpiteitä.

FullSizeRender 17 kopio.jpgMe, nykyisenä lämmönsiirrinliiketoiminnan omistajana valmistamme uusia lämmönsiirtimiä, mutta myös huollamme vanhoja. Hoidamme lämmönsiirtimien huollot, varaosien valmistuksen ja asennukset yhteistyössä uusia lämmönvaihtimia valmistavan yksikkömme, SSG Sahala Hexin kanssa.
 
Tarjoamme monenlaisia huoltopalveluja lämmönsiirtimille, aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityinä. Tarvittaessa pystymme korvaamaan laitteen kokonaan, tai vain osan siitä. Voimme esimerkiksi putkittaa lämmönsiirtimen putkiryhmän kokonaan uusiksi, tai vaihtaa pelkästään osan putkista. Hoidamme myös pienempiä kokonaisuuksia, kuten vioittuneen kammion purkamisen sekä uuden kammion toimituksen asennuksineen.
 
Kun kyse on lämmönsiirtimien valmistuksesta tai huollosta – olemme oikea valinta kumppaniksi.
 
SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä laajat kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita. Pyrkimyksenämme on aina perehtyä asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin ja luoda yksilöllinen palvelupaketti niin yksittäisiin projekteihin, kuin vuosia kestäviin elinkaaripalveluihinkin.
 
SSG HEX on SSG Sahalan lämpö- ja energiateknologiaan erikoistunut yksikkö, jonka päätuotteita ovat lämmönsiirtimet sekä muut vaativat paineastiat. Panostamme määrätietoisesti sekä tuotteidemme, että valmistusmenetelmiemme kehitykseen varmistaaksemme, että ratkaisumme vastaavat energia- ja prosessitekniikan viimeisimpiin vaatimuksiin. Palvelujemme kehittäminen on myös tärkeä osa toimintamme, ja tinkimättömänä tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme joustavasti ja asiantuntevasti läpi koko tuotteen elinkaaren.

Yhteydenotot:
 
Jarkko Jäppinen
liiketoimintajohtaja, lämmönvaihtimet
SSG Sahala HEX
jarkko.jappinen@sahala.fi
+358 40 830 6830
 
Tomi Heinonen
paikallisjohtaja
SSG Sahala, Laukaan yksikkö
tomi.heinonen@sahala.fi
+ 358 50 546 1628
 

03.11.2021

Uutisarkisto

Jalotofu -tuotemerkistä tunnettu Soya Oy on ollut aina aikaansa edellä. Siitä kertoo myös käyttöönotettu SSG Anywhere -prosessiseurantajärjestelmä, jonka he ovat nimenneet Wainaniksi, tofun esi-isän mukaan.

Kuka huoltaa lämmönsiirtimiä? Me. SSG Sahala Oy huoltaa vanhojen brändien, kuten Sento, Ahlström, Högfors, HögforsSahala ja Sahala Worksin valmistat lämmönsiirtimet vuosikymmenten vankalla ammattitaidolla.

Kun puhutaan lämmönsiirtimistä, monelle saattaa tulla mieleen vanhat lämmönsiirrinvalmistajat kuten, Sento, Ahlström, Högfors, HögforsSahala ja Sahala Works....

Joensuun yksikkömme investoi uuteen työkoneeseen

Raskaampaan rouhintaan tarkoitettu uusi CNC ajettu pystykaarinen jyrsinkone on vihdoin paikallaan ja käyttövalmis. Tämä uusi, isompi työjuhta tulee tehostamaan...

Ollaan yhteydessä

Lähetä viesti